| Reklama (header) | |
|
+5Branimir Perkovic Vurod00 matisha kangaroo-jack ivansplit Morfej 9 posters |
|
Author | Message |
---|
ivansplit
Broj postova : 173 Join date : 2010-04-25
| Subject: Re: Reklama (header) Sun Jun 06, 2010 10:30 pm | |
| i klokanu san reka da se vise ne dili wep dok morfej ne odluci stacemo dalje...stavia je iron firmu u spanjolskoj na prodaju , ali morfej neki je lik stavia svoju na 18 golda...da spustimo i mi? ugl ti vodis financije...nista bez tebe | |
|
| |
pecina
Broj postova : 11 Join date : 2010-05-29 Lokacija : Gospić
| Subject: Re: Reklama (header) Sun Jun 06, 2010 11:51 pm | |
| Morfej PO MENI ONAKO NA BRZINU I MENI SE CINI IDEJA DOBRA -sto se tice zarade i kako ko gdje radi i zaradjiva to je sigurno trenutno bolje nego u ovim firmama ali ja i mislim ostali nisu dosli da zarade na brzinu kasnije kad se budemo mogli opskrbljivat dnevno q2-q4 wep x5 e tada ce doci do izrazaja sve nase zrtve za jedinicu odmah to nemozemo ostvarit ali vrimena imamo pa pokusajmo IL OP IL TROP SAZNAT NECEMO AKO NE POKUSAMO | |
|
| |
Morfej
Broj postova : 104 Join date : 2010-06-03
| Subject: Re: Reklama (header) Sun Jun 06, 2010 11:59 pm | |
| Di je ova tema osla prominili smo barem 5 topica.
Kako sta napravin otvarat cu novu temu na forumu tako da svi znaju sta se dogadja.
Koliko san vidia svi imaju glavni org za prijatelja ako je sta vazno shoutat cu sa njega i postat ode iole aktivniji clan bi treba vidit poruku. | |
|
| |
pecina
Broj postova : 11 Join date : 2010-05-29 Lokacija : Gospić
| Subject: Re: Reklama (header) Mon Jun 07, 2010 12:13 am | |
| DOBRO SI REKA DI JE OVA TEMA OTISLA
TREBA SE AKTIVIRAT NA CHATU PA NA BILO KOJEM ....... I SVE VAZNIJE STVARI ( koje donesemo zajedno ) POSTAT NA FORUM DA OSTANU ZA OSTALE KOJI NEMOGU NA CHAT ILI KOJI NISU TRENUTNO ONLINE
OPROSTITE ZA VELIKA SLOVA NEGALAMIN zaboravio ugasit caps lock | |
|
| |
broc
Broj postova : 37 Join date : 2010-04-25
| Subject: Re: Reklama (header) Mon Jun 07, 2010 3:32 am | |
| a neznam jesi upisa pass hajduci.. ili ako koristis chatzillu upisi /join HT hajduci uglavnom ja sam po tom chatu min 12 sati dnevno ali nisam bas po danu jer po danu spavam na kanalu sam tako jednino srea norfolk-a meni se isto sviđa ideja ali sad imamo covika koji ce to vodit,pa neka radi ja cu samo slusat zapovjedi isto tako ocu li otic ili ne osta bi ja ,ali kako kazem imam par ponuda di znam ekipu po kanalima a i ako mi stranka ide radit paravojsku ,pa neznam. ugl ideja je dobra i podrzavam je | |
|
| |
ivansplit
| Subject: Re: Reklama (header) Mon Jun 07, 2010 2:59 pm | |
| broc ostavi se crvene armije...pomoc ces nam da napravimo velike stvari..amo sad na novi topic | |
|
| |
NikNinja (Admin) Admin
Broj postova : 51 Join date : 2010-04-25 Lokacija : Dubrovnik
| Subject: Re: Reklama (header) Mon Jun 07, 2010 7:17 pm | |
| pa dobra je ideja po meni je to isto ok
i sorry nisam imo internet 2 zadnja dana pa sam preko internet cafea treniro i radio i borio tako da nemislite da ljenčarim bzveze | |
|
| |
broc
Broj postova : 37 Join date : 2010-04-25
| Subject: Re: Reklama (header) Mon Jun 07, 2010 11:39 pm | |
| hehe nije to crvena armija to je skupina isvrsnih ljudi, npr imamo par firmi wep,gift.. imamo radne akcije (volontitamo) i onda darujemo bebe doniramo u ratni fond savjetujemo igrace tako da to sta imamo taj naziv komunizam ljudi ne svacaju da mi radimo za dobrobit Hr eh ta politika | |
|
| |
ivansplit
| Subject: Re: Reklama (header) Tue Jun 08, 2010 12:06 am | |
| ma ja komunizam niti malo nevolin...moji su od osnutka u hdzu mene nemos prominit znan da ste vi dobri , ali ono sto nam je taj rezim cinio je neprihvatljivo...i nije uredu da se sluzite tim imenom koje je napatilo nas narod... | |
|
| |
hovla
Broj postova : 9 Join date : 2010-06-06
| Subject: Re: Reklama (header) Tue Jun 08, 2010 2:06 am | |
| evo da se i ja javim malo, morfej ako ti treba sto pomoc oko organizacije i toga pomoc cu bez problema. vodio sam prije uspjesno par firmi i podosta se kuzim u ekonomiju erepublika. | |
|
| |
Morfej
| Subject: Re: Reklama (header) Tue Jun 08, 2010 2:30 pm | |
| Sve vise i vise podrucja pokrivamo negine nam da jednoga dana postanemo najjaca paravojska u erepu. | |
|
| |
ivansplit
| Subject: Re: Reklama (header) Tue Jun 08, 2010 8:49 pm | |
| prvo za admina foruma koji sam i ja ali necu se pacat jer nisan vrstan bas i nezz kako ono uc u admin tools...ugl pise se ---> Obavijesti , ne je , nego ije -----> Prijedlozi , ne prijadlozi i nikninja oce li avatar skoro? mislim oni od hajduka....ne ono sta san te ja pita | |
|
| |
Morfej
| Subject: Re: Reklama (header) Tue Jun 08, 2010 10:19 pm | |
| Vidi se da se bavin tehnikon Ispravin hrvatski mi i nije jaca strana btw zasot svi sve trpate u ovaj topic ? | |
|
| |
ivansplit
| Subject: Re: Reklama (header) Wed Jun 09, 2010 12:32 am | |
| nije rasprava o novim prijadlozima nego prijedlozima ! trpamo jer cekamo da pocnes neku normalnu temu u nove skupine..uz to kakve veze gramtika ima s icim? misto joj je u off topic u obavijeti u opisu stavi važne ne vazne i u članstva nije rasprava o članostvima nego članstvima ko tebi dade hrvatski 2 ? | |
|
| |
Morfej
| Subject: Re: Reklama (header) Wed Jun 09, 2010 12:45 pm | |
| Ovog puta nisi u pravu ko tebi dade 2 xD Nije rasprava o clanstvu jer je to samo ako se netko zeli joinat nego o clanovima jer to ukljucuje oboje. btw ova greska prijadlozima je greska u pisanju jer mi se kasnije neda procitat sta san napisa | |
|
| |
kangaroo-jack
Broj postova : 80 Join date : 2010-05-24
| Subject: Re: Reklama (header) Wed Jun 09, 2010 1:50 pm | |
| ajme vi i hrvatski eto ja cu sad LIPO izinata dalmatinski pricat XD i dosta tog hrvatskog jezika nismo na satu | |
|
| |
Morfej
| Subject: Re: Reklama (header) Wed Jun 09, 2010 2:36 pm | |
| | |
|
| |
kangaroo-jack
Broj postova : 80 Join date : 2010-05-24
| Subject: Re: Reklama (header) Wed Jun 09, 2010 2:45 pm | |
| a je ja san iz splita | |
|
| |
ivansplit
| Subject: Re: Reklama (header) Wed Jun 09, 2010 3:06 pm | |
| a je vecina...ideja je prvotno bila za Hajduk ne hajduke , ali kako su neki tili uc eto sad smo ovako | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Reklama (header) | |
| |
|
| |
| Reklama (header) | |
|